oesg-logo  
       
   

Kära medlemmar och go’ vänner!

Då har vi sommaren redan bakom oss. Vi i styrelsen har dock inte bara legat på latsidan. Några av oss träffades under Sommernachtsdrink i augusti och som alltid när vi och våra medlemmar träffas blir det en trevlig och uppsluppen sammankomst. Vi jobbar på för fullt med att färdigställa årets God Jul med spännande artiklar och reportage, några event har vi också förberett.

 Den 5 oktober är det åter dags för ett Öppet Kök där vi samlas lagar god svensk mat, äter, dricker och har allmänt trevligt. Denna gång blir det som förrätt: en riktigt smarrig kantarelltoast en huvudrätt bestående an flygande Jacob (baserad på kycklingfilé med en massa spännande ingredienser. Namnet kommer av att upphovsmannen Jacobsson jobbade med godsspedition per flyg, alltså Flygande Jakob!) En riktig svensk 70-tals klassiker! Till efterrätt kladdkaka med mockagrädde och färska bär, kaffe eller the. Låter det gott? Skynda att anmäl dig, begränsat antal platser.

Nästa stora event blir Höstsalong 12-15 oktober här presenterar vi den svenska konstnären Olle Gulin som bor och verkar i Österrike i övrigt blir det ett fullspäckat program med bl.a. en bokpresentation samt Prata svenska (här behöver vi din anmälan för deltagande) tillsammans med Olle.

Aktuell information får du som medlem i våra Newsletter och på vår Facebook Präsenz.

Så långt för nu, väl mött och allt gott

Med vänlig hälsning

Viveka och Lars med team

 
       
     
           
      © A.G. WebDesign 2010 
Deutsch Svenska Home