oesg-logo  
       
   

Kära medlemmar och go’ vänner!

Då skriver vi redan 2018, som vanligt tar det alltid ett tag innan man inte automatiskt skriver det gamla året.

Påsken har vi också bakom oss, för de flesta av oss ganska kallt men NU går det med stormsteg framåt med våren och snart är sommaren här.

Ett Öppet Kök har vi avverkat, nästa är planerat till 16.5 då lagar vi vegetarisk, anmäl dig här.  

Vi har också haft en Prata Svenska med ett Musikquiz. Nästa Prata Svenska blir hemma hos faster Maria, anmäl dig här.

Den 26. Mai ab 13:00Uhr deltar ÖSG i Routes - Die Europareise mitten in Wien. Med ROUTES besöker du ett flertal europeiska länder och upplever vad det betyder att vara europé - allt detta på en dag! Här besöker du tre länder (stationer) i Wien, där du hudnära får uppleva respektive land, träffar människor från detta land och lära känna deras kultur. Interaktivt lär du också känna landets seder och bruk. Sverige presenteras vid en av stationerna och detta av ÖSG. Vi behöver hjälp, om du vill medverka vv. kontakta oss! Mehr Informationen über Routes

Under lite högtidliga former träffas vi för att fira Sveriges nationaldag, detta på något trevligt ställe. Midsommar för både vuxna och barn, firar vi på svenskt vis med midsommarstång, sång och musik, kubbspel och inte minst svensk sommarmat. OBSERVERA i år den 17e juni samma plats som vanligt.

Under semestertid träffas vi, som är kvar i Wien, för en Summerdrink. På årets Höstsalong, 5 -7 oktober, kommer vi att presenterat två svenska duktiga fotografer.

Ovanstående är en del av vad som väntar er som medlemmar och era gäster i ÖSG under året. More to come!

Vi i styrelsen har också noterat att vi under året knutit många nya och framförallt yngre medlemmar till oss, vilket vi givetvis gläder oss mycket åt! 

Med detta önskar vi er alla riktigt välkomna till ett fortsatt fint 2018 och hoppas att se många både gamla och nya vänner på våra event.

Vänliga hälsningar!

Viveka och Lars med team

Aktuell information får du som medlem i våra Newsletter och på vår Facebook Präsenz.

 
       
     
           
      © A.G. WebDesign 2010 
Deutsch Svenska Home