oesg-logo  
       
   
ÖSG midsommarfest 2016

Kära medlemmar och go’ vänner!

Då har vi dragit igång det nya året och har redan bakom oss ett antal Prata Svenska - en nyhet - då träffas vi för att bara prata svenska och samtidigt roa oss med olika aktiviteter. Närmare information om denna trevlig aktivitet kommer i ett nyhetsbreven.  

Öppet Kök har vi också avverkat ett par stycken. Öppet Kök, blir alltid snabbt fullbokade. Här bjuds på riktigt svensk mat. När nästa Öppet kök blir kommer vi närmare att meddela i ett av våra nyhetsbrev.

I mars visade vi "Hundraettåringen som smet från notan och försvann" detta för en fulltalig publik och succén uteblev inte!

I år blir det åter en spännande konstutställning; HÖSTSALONG 12-15 oktober. Det är nu klart att vår svenske, i Österrike boende, vän och konstnär Olle Gulin kommer att ha en separatutställning med både måleri och skulptur. Närmare information kommer.

Vad mer har vi på ”G” under 2017? Under Nordiale på söndagen den 14 maj mellan kl.14.00 -15.00 kommer ÖSG att bjuda på nybakat! Med ett nytt och spännande koncept kommer vi, i 3.Bezirk, att fira den 6 juni Sveriges nationaldag.  Håll ögonen öppna för information och anmälan.  Vidare som vanligt MIDSOMMARFIRANDE, i år fredagen den 23 juni-samma plats som vanligt.

Vi har många mer trevliga saker på lut som kommer att hända under året. Detta återkommer vi dock till lite senare. Håll koll på vår hemsida, då är du alltid uppdaterad om vad som händer i ÖSG. Se oss också på Facebook  

Har du idéer eller intresse att hjälpa till är du välkommen att höra av dig. Som vanligt kommer vi också att via våra nyhetsbrev hålla dig informerad!

Hilsen och allt gott

Viveka & Lars med team

 
       
     
           
      © A.G. WebDesign 2010 
Deutsch Svenska Home