oesg-logo  
       
   

Upptäck Österrike

Kära Österrikevänner

Vi tycker det är dags att öppna ett nytt kapitel i ÖSGs utveckling. Hittills har vi ägnat oss åt att stärka kontakterna mellan våra länder genom att underhålla svenska traditioner i Österrike och fira dem tillsammans samt genom att berätta om alla spännande tilldragelser med anknytning till Sverige.

Vi vill nu gå ett steg längre och hjälpa våra svenska medlemmar med att lära känna Österrike, det land de bor i och naturligtvis särskilt Wien, dess vackra huvudstad. Vi kommer därför nu att från tid till annan informera om kulturella händelser, restauranger och caféer, böcker, promenader och andra aktiviteter som ligger vid sidan om det som för stunden är ”inne”. Dessa aktiviteter kommer att läggas ut på vår webbsida under ett nytt uppslag som heter ”upptäck Österrike” med detajlerna under "aktiviteter".

För information hänvisar vi till vår kalender och till våra "aktiviteter".

Annika Schmid, vår generalsekreterare, har också utvecklat vad hon kallar ”öppet kök”, ett koncept i linje med ”Österreich trifft Schweden" och "Sverige möter Österrike”. Välkomna att pröva på denna nya upplevelse. För att lära mer om detta koncept.

Hör gärna av er med önskemål samt ideer, vi i styrelsen tar mer än gärna del av era synpunkter.

Med vänliga hälsningar

Viveka, Lars, Anna, Lisa med Styrelsen

 
       
     
           
      © A.G. WebDesign 2010 
Deutsch Svenska Home