oesg-logo  
       
   

Skandibok

Skandibok logo

Karina Böhm är tjejen bakom skandibok.at. Hon har precis börjat verksamheten med en nätbokhandel för skandinavistisk litteratur här i Wien. Bra nyheter för alla bokälskare – nu blir det enklare att få tag i svenska böcker! Vi på ÖSG träffade henne och fick veta mer om henne, hennes företag och idéer.

Bokcirkeln är Skandiboks första kund. Men från idén att starta en nätbokhandel till första beställningen nu i februari 2012 var det två år av planering och organisation, samtidigt som Karina studerade heltid på Universität Wien (skandinavistik med svenska och danska).

Hennes målgrupp är alla som är intresserade av Skandinavien. Hon erbjuder inte bara svenska böcker, utan snart även litteratur på danska, norska och isländska. Till detta kommer musik, tidskrifter och DVD:er. För dem som inte pratar ett skandinaviskt språk finns det tyska böcker om Skandinavien eller av skandinaviska författare.

Just nu är hon mest upptagen med att bygga ut sortimentet. Förslag på favoritböcker och författare är varmt välkomna, gärna på hennes Facebooksida (www.facebook.com/skandibok).

Mer information om hur det går att beställa böcker finns på hemsidan www.skandibok.at. Vi från ÖSG önskar Karina mycket framgång med bokhandeln!

 
       
     
           
      © A.G. WebDesign 2010 
Deutsch Svenska Home