oesg-logo  
       
   
ÖSG midsommarfest 2016

Kära medlemmar och go’ vänner!

Då har vi dragit igång det nya året och har redan bakom oss det första Prata Svenska - en nyhet - då träffas vi för att bara prata svenska och samtidigt roa oss med olika aktiviteter. Nästa gång blir den 10 mars, då kommer vi att ha ett Sverige-Quiz, närmare information kommer i ett nyhetsbrev.                        

Årets första Öppet Kök har vi också avverkat. Nästa Öppet Kök, med en riktigt svensk påskmiddag, kommer att gå av stapeln den 6 april här kan du anmäla dig.

Filmafton blir det den 22 mars och då visar vi "Hundraettåringen som smet från notan och försvann". Här hittar du mer information och kan också anmäla dig. Skynda att anmäl dig eftersom detta är ett specialerbjudande med ett begränsat antal platser och biljetter.

I år blir det åter en spännande HÖSTSALONG 12-15 oktober. Snart meddelar vi vilka konstnärer som kommer att ställa ut.

Vad mer har vi på ”G” under 2017? Jo, Nationaldagsfirande, midsommarfest och mycket mer.

Vi har många mer trevliga saker på lut som kommer att hända under året. Detta återkommer vi dock till lite senare. Håll koll på vår hemsida, då är du alltid uppdaterad om vad som händer i ÖSG. Se oss också på Facebook  

Har du idéer eller intresse att hjälpa till är du välkommen att höra av dig. Som vanligt kommer vi också att via våra nyhetsbrev hålla dig informerad!

Varma hälsningar

Viveka & Lars med team

 
       
     
           
      © A.G. WebDesign 2010 
Deutsch Svenska Home